Naturalium este revenirea la origine, natura si simplitate, iar acest lucru se reflecta in fiecare dintre produsele propuse.

BODY TO EAT este un nou concept Naturalium prin care vrem sa transmitem esenta produselor special create pentru a oferi pielii un miros de fructe proaspat culese.

REVLON FLEX a luat nastere in Statele Unite si a avut la baza un concept simplu: fiecare femeie trebuie sa arate fabulos fara a cheltui o avere pe produsele de styling de calitate. REVLON a impus conceptul FLEX dedicandu-se dezvoltarii de produse pentru ingrijirea parului si styling, la calitate superioara, dar fara pretul ridicat al produselor folosite exclusiv in saloanele de coafura.

REVLON considera ca orice femeie are farmecul sau natural, aceasta filozofie stand la baza succesului international al REVLON. Inca din anul 1932, REVLON inoveaza si creeaza produse cosmetice de cea mai buna calitate cu scopul de a spori frumusetea naturala a fiecarei femei.

Lovium este uleiul parfumat care ofera stralucire excelenta pentru par si o mai buna hidratare pentru piele.
Acesta este prezentat in 5 arome senzuale capabile sa transforme frumusetea si ingrijirea de zi cu zi, in experiente unice, irepetabile, seducatoare, misterioase si senzoriale.

Cu o experienta de peste 45 de ani, Geniol este un sampon de familie care utilizeaza formule imbogatite cu extracte naturale si care satisface nevoile de zi de zi pentru ingrijirea parului.

Brandul Floid, creat in frizerii in 1932, a revenit pentru a revendica Omul Real, un om de onoare, cu principii și valori. In acelasi timp, vrea sa-i ofere ceea ce el are nevoie cu adevarat: un brand cu produse proiectate și dezvoltate in special pentru barbati.

Revlon ZP-11, expert in tratamente de par, are o formula echilibrata cu cea mai noua tehnologie care ajuta la eliminarea matretii, prevenind reaparitia sa si reduce iritatia scalpului.